Administratie

Aangiften

Fiscale planning

Fiscaal advies

Voortraject sanering en faillissement

Bedrijfsadvies

Professioneel en betrokken

Wij verzorgen voor u op een professionele manier de administratie, jaarstukken en aangiften van uw onderneming. Ook kunnen wij behulpzaam en betrokken zijn bij het zelf willen verwerken van uw administratie.

Voor kleine organisaties

Wij richten ons op de starters, eenmanszaak, vof, BV en de kleinere Stichting. Wij volgen hierbij de richtlijnen opgesteld in de wet- en regelgeving. Wij werken met een beperkt aantal klanten en hanteren hierbij vriendelijke tarieven.

Het goede
doel

Uw betaling komt voor het grootste gedeelte ten goede aan de stichting Siguranta. Dit is voor ons een belangrijke manier om de werkzaamheden voor de stichting mogelijk te maken.

REVIEWS

Wat anderen zeggen over onze accountancy en administratie

Wij zijn een kleine stichting en begonnen met hulp van stichting Siguranta om de boekhouding zelf te doen. Hierin zijn we fantastisch ondersteund en hebben we veel geleerd. Nu zijn we ver genoeg om de boekhouding volledig zelf te doen, maar nog altijd mogen we bij Siguranta aankloppen, super dus!

Het belangrijkste punt van Siguranta administatie is altijd het meedenken.

Siguranta verzorgt niet alleen de administratie en de jaarstukken en aangiften maar denkt vooral pro-actief mee met de financiële planning, liquiditeit planning en optimale benutting van een breed scala van fiscale mogelijkheden.

Zonder Siguranta was het mij niet gelukt mijn financiën zo op orde te krijgen. Ik ben Patrick van stichting Siguranta heel dankbaar voor de hulp!

SOFTWARE

Wij werken met software waarbij het mogelijk is voor de klant om zelf gegevens in te voeren. Enkele pakketten waarmee wij werken zijn: Unit4, Exact Accountancy en Rapportgenerator Speedbooks. Op deze manier kan de klant aardig wat kosten uitsparen.

SCHULDHULP

Ook helpen wij graag mensen die in een schuldhulpverleningstraject zitten en ex-ondernemers die schulden hebben overgehouden.

ACCOUNTANCY OF ADVIES NODIG? NEEM CONTACT MET ONS OP >