In samenwerking met Stichting Siguranta organiseert Kids4Dreams, met leerlingen van de desbetreffende school, diverse sport en spel evenementen voor de school en voor de kinderen uit de buurt. Het gehele proces wordt vanaf de start, het bedenken tot en met het uitvoeren van het evenement door de leerlingen van de school zelf uitgevoerd, dit onder begeleiding en supervisie van Kids4Dreams. Tijdens dit proces ontwikkelen de leerlingen zich op verschillende vlakken in het kader van talentontwikkeling!

Waarom?
Wij vinden het belangrijk dat ieder kind de kans krijgt om te kunnen sporten. Niet iedereen heeft deze mogelijkheid en daarom willen wij samen met Kids4Dreams iets voor deze kinderen betekenen. Het is typisch Kids4Dreams om dit vanuit het kind te doen en wij van Stichting Siguranta vinden het belangrijk om in te spelen op de belevingswereld van de kinderen en daarom leveren wij meer dan graag onze financiële bijdrage aan het concept.

‘Siguranta’ is een Roemeens woord en betekent veiligheid. Dit is een belangrijk kernwoord wat ook door Kids4Dreams wordt gewaarborgd in alles wat zij aanbiedt. Ga naar de website www.kids4dreams.nl om meer te lezen over het aanbod van Kids4Dreams in het kader van talentontwikkeling op het gebied van Brede School, Buitenschoolse Opvang, Sportstimulering en Events.